3F Superligaen

Islænding får ny kontrakt i F.C. København

F.C. København har forlænget kontrakten med den bare 17-årige islænding Orri Steinn Óskarsson, som samtidig bliver rykket op i førsteholdstruppen fra næste sæson.

Orri Oskarsson FCK
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Han fik de sidste 18 minutter i sæsonens sidste superligakamp mod AaB, men der er formentlig mange flere på vej.

F.C. København har i hvert fald udstyret 17-årige Orri Óskarsson med en ny kontrakt, som løber helt til og med sommeren 2025.

– Jeg er meget glad og stolt over, at FCK giver mig den her mulighed. Jeg har været her et par år, og jeg føler, at klubben er mit hjem nu, og jeg har fået perfekte rammer at udvikle mig i, lyder det fra den unge islænding.

– Nu glæder jeg mig virkelig til at få muligheden for at træne hver dag med de bedste spillere i Danmark. Jeg kender selvfølgelig allerede spillerne og staben fra hverdagen, og det er en stor fordel. Det bliver spændende at være en del af den gruppe, lyder det videre fra den 186 centimeter høje angriber.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Óskarsson kom til den danske hovedstadsklub i sommeren 2020. Han har foruden den ene førsteholdskamp spillet på klubbens U17- og U19-hold, og her er det i alt blevet til imponerende 68 mål.

– Tallene fortæller meget godt, hvad det er, der gør Orri til et ekstraordinært talent, som vi nu vil løfte ind i seniorkarrieren. Han er en notorisk målscorer på ungdomsniveau og har ikke bare vist det hos os, men også for de islandske ungdomslandshold, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

– Vi mener, at han har redskaberne til også at blive en dygtig angriber på den næste hylde. Han har masser af hårdt arbejde foran sig endnu, men nu får han muligheden for at arbejde med de bedste spillere og trænere i Danmark på seniorniveau også.

Med Óskarsson i førsteholdstruppen har københavnerne nu ikke færre end fire spillere fra Island i førsteholdstruppen. Foruden Óskarsson er der tale om Isak Bergmann Johannesson, Andri Fannar Baldursson og Hakon Arnar Haraldsson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P