3F Superligaen

AaB-sportschef: 17-årig i spil til at blive førstemålmand

AaB kommer til næste sæson til at benytte sig af en ny målmand, for Jacob Rinne forlader nordjyderne. Stortalentet Theo Sander er trods sin alder i spil til pladsen, hvis han altså er god nok.

Theo Sander AaB målmand
Foto: AaB

Lige nu er han med det danske U17-landshold til EM i Israel, men der kan vente 17-årige Theo Sander en ganske forandret hverdag, når han vender tilbage til AaB.

Den unge målmand er nemlig klubbens eneste målmand, der også er på kontrakt i næste sæson, og derfor kan der blive mulighed for, at han kommer til at vogte målet, når AaB og de øvrige superligaklubber starter sæsonen i weekenden den 16.-17. juli.

AaB’s sportschef Inge André Olsen bekræfter, at den unge målmand er i spil til at blive klubbens førstemålmand i næste sæson.

– Det vil han være. Som på alle andre positioner vil der være konkurrence om pladsen, og den bedste mand kommer til at spille. Vi kommer ikke til at ekskludere ham, fordi han er 17 år, siger Inge André Olsen til Nordjyske.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

AaB kom allerede i dette forår i målmandsmangel, da Theo Sander rejste med U17-landsholdet til Israel.

Tidligere på året blev Andreas Hansen nemlig først lejet og siden også solgt til FC Nordsjælland, og derfor blev erfarne Kevin Stuhr-Ellegaard trukket ud af sin pension for at agere reservemålmand i sæsonens sidste kamp i søndags i Parken.

Selvom Theo Sander altså kan blive førstevalget i mellem stolperne i Nordjylland, så bekræfter Inge André Olsen overfor Nordjyske, at AaB er langt i processen med at finde en ny målmand til klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P