Premier League

Officielt: Aston Villa henter fransk landsholdsspiller

Aston Villa har netop præsenteret Boubacar Kamara, der har været en stor profil for Marseille i den franske Ligue 1.

Boubacar Kamara
Foto: Sylvain Thomas/AFP/Ritzau Scanpix

Aston Villa var en del af en dramatisk afslutning på Premier League-sæsonen søndag, hvor man med et nederlag til Manchester City kunne se modstanderne løbe med titlen som engelsk mester for næsen af Liverpool.

Dagen efter melder Aston Villa så spændende nyt ud, da man netop har præsenteret Boubacar Kamara fra Marseille som ny tilgang i klubben.

Den 22-årige franskmand, som primært gør sig gældende på den defensive midtbane, kommer til Villa Park på en fri transfer, da hans kontrakt løber ud med Marseille efter denne sæson.

Det er desuden en tilgang, som Steven Gerrard er glad for at have sikret sig.

– Jeg er glad for, at vi har været i stand til at tiltrække et af de mest lovende unge talenter i europæisk fodbold. Vi har en meget klar plan for at gøre vores hold stærkere, og Bouba er en vigtig del af det, udtaler Aston Villa-manageren således til klubbens hjemmeside. 

Tidligere FCK’er reagerer på fanangreb: Idioter

Boubacar Kamara nåede at spille 170 kampe for Marseille, hvor det blev til fire scoringer og seks oplæg. Han er netop blevet udtaget til det franske landshold, der i juni tørner sammen med blandt andet Danmark i Nations League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P