International Fodbold

Overraskende udvikling: Mbappé skal alligevel ikke til Real Madrid

Franske Kylian Mbappé er i efterhånden flere år blevet meldt tæt på et skifte til Real Madrid, men nu kan fremtiden se ganske anderledes ud for den 23-årige franskmand.

Kylian Mbappé
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Man må sige, at de formår at trække spændingen i Kylian Mbappés lejr.

Den franske verdensstjerne kan lørdag spille sæsonens sidste kamp for Paris Saint-Germain, hvor hans kontrakt udløber om 41 dage – ved udgangen af juni.

Det gør ham potentielt til en mulig fri transfer denne sommer, og det mulighed har Real Madrid i efterhånden flere år været meldt interesseret i at udnytte.

Nu ser der dog ud til at være nyt i sagen, og det er ganske overraskende nyt.

Ifølge transferjournalisten Gianluca Di Marzio, der har over 1,5 millioner følgere på twitter, nærmer Mbappé sig nemlig en kontraktforlængelse i Paris Saint-Germain, som han har repræsenteret, siden de i 2017 lejede ham i AS Monaco for sæsonen efter at udnytte en købsoption i lejeaftalen.

Ifølge flere kilder er det, ikke overraskende, et særdeles lukrativt tilbud fra PSG, der har fået den unge franskmand til at genoverveje.

Nærmere bestemt skulle det dreje sig om en månedsløb på 4 millioner euro – svarende til cirka 30 millioner danske kroner, mens der også skulle ligge en såkaldt ‘sign-on-bonus’ på 100 millioner euro – cirka 750 millioner kroner, som Mbappé får alene for at underskrive den nye kontrakt.

Kylian Mbappé har i denne sæson været hovedarkitekten bag Paris Saint-Germains mesterskab, og med 25 mål i den franske liga har han scoret over dobbelt så mange mål som klubbens nummer to på topscorerlisten – brasilianske Neymar med 12 mål.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Der resterer som sagt én kamp i den franske Ligue 1, og realistisk set er det kun AS Monacos Wissam Ben Yedder, der med sine nuværende 24 mål kan indhente Mbappé på topscorerlisten i den franske liga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P