3F Superligaen

Medie: Ankersen på vej ind i ny dansk klub

Den tidligere bestyrelsesformand i FC Midtjylland og fodbolddirektør i Brentford, Rasmus Ankersen, har som direktør i det nystiftede Sport Republic afsøgt muligheden for et samarbejde med en dansk klub.

Rasmus Ankersen Lyngby
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I december sagde han farvel til både FC Midtjylland og Brentford, men der gik ikke længe, inden en ny klub var på plads.

Rasmus Ankersen og hans nystiftede firma, Sport Republic, købte med den serbiske rigmand Dragan Solak i januar aktiemajoriteten i Premier League-klubben Southampton, og nu kan Ankersens nye firma også være på vej tilbage i dansk fodbold.

Ifølge journalist Søren Sorgenfris blog hos NordicBet, har Ankersen allerede været på besøg hos den danske klub.

– Det er netop Ankersen, der er interessant her. Ifølge mine oplysninger har han besøgt Lyngby Boldklub til et møde med Friends of Lyngby til ’en kop kaffe og en fortrolig snak om muligheder for samarbejde’ som en kilde formulerer det, lyder det på Sorgenfris blog.

Hvad der mere præcis ligger i disse ’muligheder for samarbejde’ forklarer den danske journalist på følgende måde:

– Det er en dialog, der har været varm et stykke tid, men stadig er et stykke fra en købssituation. Det er også en mulighed, at det i første omgang ikke bliver til et køb, men en anden formaliseret samarbejdssituation med mulighed for køb på et senere tidspunkt.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Rasmus Ankersen har tidligere forklaret, at Sport Republic med købet af Southampton havde sat gang i det, der skulle være starten på en ‘multi club group’ – altså et firma med flere forskellige fodboldklubber under samme paraply.

Først Southampton – Nu vil dansker udvide klubsortimentet

Friends of Lyngby er ejergruppen bag Lyngby Boldklub. De overtog ejerskabet med fodboldklubben tilbage i 2018.

Lyngby Boldklub slog onsdag lokal- og opryknings-rivalerne fra FC Helsingør, og dermed har de på 1. Divisions andenplads ned til netop FC Helsingør på tredjepladsen.

Highlights: Lyngby slår Helsingør og nærmer sig oprykning

Med bare to kampe tilbage af sæsonen, hvor henholdsvis Nykøbing FC og FC Fredericia venter for de kongeblå, skal der gå meget galt, for at sidste sæsons superliganedrykkere ikke bliver næste sæsons superligaoprykkere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P