3F Superligaen

David Nielsen er færdig i AGF: Fremtiden har ALDRIG været lysere

David Nielsen skal ikke længere være træner i AGF, efter holdet har underpræsteret gennem længere tid - Alligevel mener den karismatiske cheftræner, at fremtiden i klubben aldrig har set lysere ud.

David Nielsen fyret i AGF.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Mandag aften besluttede ledelsen i AGF, ifølge eget udsagn i fællesskab med David Nielsen, at tiden som cheftræner i AGF var ovre.

Onsdag formiddag blev den nyhed delt med resten af verden, og senere onsdag blev der afholdt pressemøde.

Omstændighederne taget i betragtning, var det en glad og smilende David Nielsen, der reagerede med et overskudsagtigt “hold da op”, da han så den fremmødte presse.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Senere på pressemødet gav David Nielsen da også udtryk for, at til trods for at han ikke længere skal stå i spidsen for AGF, og at klubben kun med nød og næppe har reddet sig endnu en sæson i Superligaen, så har klubbens fremtid aldrig set lysere ud.

– Fremtiden her, den er så lys – og den er lysere end den nogensinde har været, lød det fra den karismatiske cheftræner inden han fortsatte:

– Der er nogen, der har sørget for, at vi skal have et nyt stadion. Der er fansene, som bare venter på at holdet kommer til at spille ordenligt igen. Der er styr på klubbens faciliteter, vores akademi og vi har bragt nogle spillere ind, som er klar til at tage de næste skridt det næste år – jeg behøver ikke selv nævne dem, det kan I selv.

Bekræftet: AGF siger farvel til David Nielsen

Forinden sin afskedigelse, var David Nielsen den længstsiddende cheftræner i Superligaen, hvor han nærmede sig fem år hos ‘De Hviie’.

Han har i sin tid i klubben blandt andet ført AGF til bronzemedaljer og efterfølgende en fjerdeplads i de to forrige sæsoner.

– Jeg er rigtig, rigtig glad for, at jeg kan forlade det her sted i en tilstand, som er bedre end dengang, jeg kom. Det er vigtigt for mig.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

David Nielsen kommer fortsat til at stå i spidsen for AGF til sæsonens sidste kamp. Den bliver spillet på Ceres Park lørdag klokken 17.00 mod FC Nordsjælland.

Du kan se klippet med David Nielsen fra pressemødet i afspilleren øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P