Serie A

Muligt chokskifte: Mourinho lun på Juve-profil

Der har i de seneste uger floreret mange rygter om Paulo Dybalas fremtid, da argentineren ikke har ønsket at forlænge med Juventus. Nu skulle den målfarlige angriber angiveligt være på vej mod den italienske hovedstad.

Dybala i tårer efter sin afsked med hjemmepublikummet i Torino
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Juventus har ikke haft en specielt imponerende sæson. Hverken i Champions League, hvor de røg ud til Villarreal eller i Serie A, hvor de ligger nummer fire.

Det har længe været offentligt kendt, at Paulo Dybala og Juventus går hvert til sit til sommer. For at gøre ondt endnu værre melder La Repubblica, at den 28-årige stjerneangriber angiveligt skulle være klar til et skifte til rivalerne fra AS Roma.

Tidligere blev det ellers meldt ud, at både Inter og Arsenal også havde snøren ude efter den ombejlede argentiner. Men Inter skulle være helt ude af billedet, da forlydender går på, at Paulo Dybala har afvist Inter.

Efter sigende har Paulo Dybala fortalt fans på Allianz Stadium i Torino efter 2-2 kampen mod Lazio i weekenden, at han ikke ønsker at fortsætte karrieren i Inter.

Derfor menes det nu, at AS Roma og Mourinho er i pole position til at hente den 28-årige angriber på en fri transfer til sommer. Her skal han konkurrere om pladserne i angrebet med Tammy Abraham og Lorenzo Pellegrini.

Paulo Dybala har i denne sæson spillet 38 kampe med 15 scoringer samt seks assists til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P