Premier League

Medie: Ten Hag opsiger Ajax-kontrakt – Starter United-jobbet før tid

Erik ten Hag har angiveligt ophævet sin kontrakt i Ajax, så han allerede nu kan starte jobbet i Manchester United.

Erik ten Hag Ajax Manchester United
Foto: Maurice Van Steen/AFP/Ritzau Scanpix.

Manchester United kunne tilbage i april måned melde ud, at Erik ten Hag bliver den nye manager i klubben til den kommende sæson.

Søndag havde hollænderen så sin sidste kamp i spidsen for Ajax, da klubben spillede 2-2 imod Vitesse i Æresdivisionen. Senere selv samme dag melder et engelsk medie, at ten Hag nu har valgt at rive sin kontrakt over i den hollandske klub.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge The Mirror har Erik ten Hag nemlig ophævet sin kontakt med øjeblikkelig virkning i Ajax, da han ønsker at starte i Manchester United, så hurtigst mulig, som muligt.

Så hurtigt, at hollænderen allerede har valgt at starte i dag, mandag.

– Jeg er skiftet meget hurtigt. Men det er virkelig nødvendigt, fordi der er mange ting, som der skal kigges på, siger ten Hag ifølge The Mirror.

Selvom hollænderen kun lige er blevet færdig med sæsonen i Ajax, så fortæller ten Hag, at han er fyldt med energi og er klar til de nye udfordringer i England.

– Jeg har energien og er klar til at køre på i den nye periode i Manchester oven på den hollandske sæson. Jeg glæder mig meget til at arbejde med de nye ting.

Medie: Ten Hag har taget beslutning om Ronaldos fremtid

– Selvfølgelig bliver jeg nødt til at få genopladet batterierne på et tidspunkt, men det skal jeg nok finde tid til et sted derimellem, siger den nye United-manager.

Erik ten Hag blev officielt meldt ud som den nye Manchester United-manager den 21. april. I artiklen under kan du læse, hvordan hollænderens karriere har set ud, og hvordan han har arbejdet sig frem til det nye job hos De Røde Djævle.

Officielt: Ten Hag ny manager i Manchester United

Manchester Uniteds næste kamp er søndag den 22. maj, når klubben på udebane møder Crystal Palace i sæsonens sidste kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P