3F Superligaen

Viborg bekræfter: Brøndby- og AaB-emne stopper i klubben

Viborg FF bekræfter søndag, at de tager afsked med fem spillere, der ikke får forlænget kontrakter i domkirkebyen. En af de spillere er af flere omgange blevet sendt til både Brøndby og AaB.

Lars Kramer Viborg
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

I Viborg tager man søndag aften afsked med fem spillere.

De grønblusede tager hjemme imod AGF på Energi Viborg Arena, og da det er sæsonens sidste hjemmekamp, bliver muligheden benyttet til at tage afsked med de spillere, hvor enten klubben eller spilleren ikke har ønsket at forlænge.

Særligt én af de spillere, hollandske Lars Kramer, har haft interesse fra andre klubber, da han tidligere på foråret har været rygtet til både AaB, Randers FC og Brøndby. Også Frans Putros tager afsked med Viborg, og for både Putros og Kramer gælder det, at det er deres eget valg.

– Frans Putros og Lars Kramer er de to blandt de fem, som har spillet mest, og vi har haft dialog med begge spillere om at forlænge samarbejdet. Vi har været glade for at have dem her, men det er ikke lykkes at nå til enighed, da de begge har udtrykt ønske om at søge nye udfordringer, og derfor er det tid til at sige tak for samarbejdet og held og lykke fremover, lyder det fra sportschef Jesper Fredberg.

Medie: AaB tæt på forsvarsspiller hos ligakonkurrent

De tre andre spillere, der ikke får forlænget i Viborg, er Lorenzo Gordinho, Frederik Christensen og Mads Frederiksen, mens situationen endnu er uafklaret med den schweiziske lejespiller Nicolas Bürgy.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– For Lorenzo Gordinho, Frederik Christensen og Mads Frederiksen er det tre spillere, der af forskellige årsager har spillet mindre end de havde håbet, men fælles for alle tre er også, at de hver især har bidraget rigtig godt til holdet både på træningsbanen og i omklædningsrummet. Det gode miljø er en af de væsentligste årsager til, at vi sammen har præsteret så godt i denne sæson, og alle tre skal have en stor tak for at have bidraget, lyder det fra Jesper Fredberg.

Medie: VFF-profil på blokken i Brøndby

Viborg slås i sæsonens to sidste kampe mod særligt OB om den syvendeplads, der giver én playoff-kamp til Europa.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P