3F Superligaen

Vejles Mølgaard slår fast: Vi er færdige

Matematikken siger måske én ting, men Vejles Tobias Mølgaard og formentlig alle andre siger noget andet: Vejle er færdige i Superligaen for denne gang.

Tobias Mølgaard Vejle
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub bliver ikke et af de 12 hold, der i weekenden den 16.-17. juli åbner næste sæsons Superliga.

Det vil i hvert fald kræve et mirakel af en anden verden, og efter 2-1-nederlaget til FC Nordsjælland søndag, er der heller ikke den store tro på, at målforskellen op til AGF på den rigtige side af nedrykningsstregen kan lukkes.

– Nej vi kan ikke hente en målforskel på 20 mål, så vi er færdige, lyder det nøgternt fra en tydeligt skuffet Tobias Mølgaard.

– Jeg synes, vi har holdet til at overleve, jeg synes, at der er så mange gode [..] Det er træls at stå her og ikke have klaret den, siger Mølgaard videre til Canal 9.

I søndagens kamp mod FC Nordsjælland var en sejr påkrævet, men efter 17 minutter var vejlenserne bagud 2-0.

FC Nordsjælland slår Vejle og redder -reelt- AGF fra nedrykning

– Jeg synes vi kommer og giver den et skud. Efter de første 20 minutter spiller vi en rigtig god kamp og har reelt set også en del flere chancer til at lave mål, men det blev ikke i dag, og så står vi her.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi skaber rigtig mange gode situationer, og det er der vi skal slå til, men jeg er bare ærgerlig over, at vi ikke får lavet et par mål mere, lyder det fra Vejles fanfavorit.

Det mest realistiske scenarie, hvis Vejle skal overleve, er, at de selv slår OB 7-0 på lørdag, mens AGF skal tabe 6-0 mod både Viborg og FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P