3F Superligaen

Vejle-anfører erkender nedrykning: Vil kæmpe for at komme tilbage til Superligaen

Vejles anfører, Denis Kolinger, er optimistisk for den kommende sæson, hvor han forudser, at klubben vil kæmpe for at komme tilbage i Superligaen.

Denis Kolinger Vejle Boldklub VB Superliga
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Vejle Boldklub tabte søndag til FC Nordsjælland i nedrykningsspillet, hvilket mere eller mindre sikre klubben nedrykning.

Det var klubbens anfører, Denis Kolinger, også godt klar over, da han efter kampen blev interviewet af Canal 9. Den store forsvarsspiller var meget rørt, men samtidig optimistisk frem mod den kommende sæson.

– Undskyld jeg er så ked af det – Jeg er meget stolt over dette hold. Vi har haft en meget svær sæson, hvor vi startede skidt. Men sådan er fodbold nogle gange. Vi må løfte hovederne.

FC Nordsjælland slår Vejle og redder -reelt- AGF fra nedrykning

– Vi er et godt hold og en god klub, så jeg kan med sikkerhed sige, at vi allerede i næste sæson vil kæmpe for at komme tilbage i Superligaen.

– Sådan er fodbold, n0gle gange går det op og ned. Jeg tror virkelig meget på det her hold. Vi har haft en rigtig svær sæson, men jeg synes, at vi flere gange har vist, at vi kan være med, men måske var det for sent, siger Denis Kolinger.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Vejle har fortsat en kamp tilbage i Superligaen, inden den i næste sæson med 99 procents sikkerhed står på 1. Divisionsfodbold. Her møder vejlegenserne OB hjemme i Nørreskoven lørdag den 21. maj klokken 17:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P