1 min læsningWerner om mulig finalemodstander: En skam Chelsea ikke købte ham

Tyske Timo Werner og Chelsea står for fjerde gang i sæsonen overfor Liverpool lørdag, når FA Cup-finalen skal spilles på Wembley. Her kommer Werner formentlig op mod en af sine tidligere holdkammerater, som han ville ønske spillede i Chelsea.

1 min læsning
Timo Werner Chelsea FA Cup Finale
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Ikke mange hold kan prale af ikke at have tabt en fodboldkamp til Liverpool i denne sæson, men det kan de i Chelsea.

Godt nok stod Chelsea sidst i februar som de besejrede efter ligacup-finalen, men der skulle 22 straffespark til for at afgøre kampen, der både i ordinær og forlænget spilletid var sluttet 0-0.’

Ved den lejlighed kom tyske Time Werner ind til det sidste kvarter, og da Jürgen Klopp satte Ibrahima Konaté ind efter 90 minutter, kom de to RB Leipzig-spillere til at stå overfor hinanden i en god halv time.

– Jeg kan godt lide ham. Han er meget rolig. Jeg spillede tre år sammen med ham, og han er en fantastisk forsvarspiller. Det var en skam, at Chelsea ikke købte ham for et år eller to siden, men jeg synes Liverpool lavede en rigtig god handel med ham, siger Werner om sin måske kommende finale-modstander.

Timo Werner har på det seneste fået pænt med spilletid på Thomas Tuchels mandskab, og lige netop Liverpool er et mandskab, som passer fint til den hurtige tysker.

– Det gør det sjovt, for jeg har en del mere plads end mod hold, som står dybt og forsvarer sig dybt på egen banehalvdel. Imod et hold som Liverpool, som også gerne vil spille, og som også er modige og vil presse os, der får vi en smule mere plads i bagrummet. Det hjælper også både mig og holdet med at spille kontraangreb, og det passer godt til mig, lyder det fra Werner.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

FA Cup-finalen spilles på Wembley klokken 17:45 dansk tid og kan følges på TV3+.

Timeline

Notifications

Notifikationer