1 min læsningRasmus Thelander genåbner: AaB er stadig en mulighed

På det seneste har pilen mestendels peget på et sommerskifte væk fra AaB for Rasmus Thelander, men forsvarsspilleren afviser ikke at blive i den nordjyske klub.

1 min læsning
Rasmus Thelander åbner for at blive i AaB
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Rasmus Thelander har meget snart spillet tre år i AaB af to omgange.

Der er dog sket en del på de syv år, der er gået, siden Thelander i 2015 skiftede AaB ud med græske Panathinaikos og siden tog via FC Zürich til hollandske Vitesse.

Først og fremmest bliver forsvarsspilleren til juli 31, og med kontraktudløb i Aalborg denne sommer, kunne karrierens sidste store kontrakt meget vel skulle underskrives, når indeværende sæson er forbi.

Så er spørgsmålet egentlig bare, om den kontrakt bliver i AaB, en anden superligaklub eller om udlandet endnu engang trækker i Thelander.

– Jeg har ambitioner om at komme til udlandet igen. Det er ingen hemmelighed, men omvendt vil jeg heller ikke lukke døre, så AaB er stadig en mulighed. Hvis det her skulle ende med en afsked med AaB, vil det betyde utroligt meget for mig, at vi kan slutte godt af, siger Thelander til Nordjyske.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Rasmus Thelander har i store dele af denne sæson fungeret som anfører i AaB i Lucas Andersens fravær, og efter fuld spilletid i 26 af sæsonens første 27 kampe, har han i de seneste tre kampe måttet se til fra tribunen med en skade.

Der er dog håb for, at Thelander kan være med i sæsonens to sidste kampe, da han har trænet fuldt med både torsdag og fredag.

Timeline

Notifications

Notifikationer