Premier League

Medie: Slagsmål mellem to Manchester United-spillere

To Manchester United-spillere skulle ifølge engelske The Sun trækkes fra hinanden, mens manager Ralf Rangnick stoppede træningen før tid som resultat af slagsmålet.

Manchester United spillere i slagsmål til træning
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Man skulle ikke tro, at det kunne blive meget værre i Manchester United, men alligevel tyder noget på, at det faktisk er tilfældet.

Ifølge engelske The Sun var to spillere fra førsteholdet torsdag så meget oppe at toppes, at holdkammeraterne var nødt til at gå imellem.

Episoden fik manager Ralf Rangnick til afslutte træningen tidligere end planlagt og sende spillerne tilbage til omklædningsrummet på træningsanlægget Carrington.

Torsdagens træning var den første for Manchester United-spillerne, efter de sidste lørdag led et forsmædeligt nederlag på hele 4-0 ude mod Brighton.

Den engelske avis melder intet om, hvilke to spillere det drejer sig om.

Hændelsen sker efter en sæson, der langt fra er gået som håbet for Manchester United, der undervejs har skiftet ud på managerposten, hvor tyske Ralf Rangnick i november tog over for fyrede Ole Gunnar Solskjær.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Heller ikke den midlertidige tyske manager er dog lykkes med at vende præstationerne for Manchester United, der ikke færre end seks gange i løbet af sæsonen har lukket fire eller flere mål ind i én kamp.

Til sommer kommer den nykårede hollandske mester, Erik ten Hag, til klubben som ny manager, og det ventes i den anledning, at han vil rydde godt og grundigt op i truppen i et forsøg på at ‘genstarte’ klubben.

Lige nu ligger Manchester United på en skuffende sjetteplads i Premier League, men mens der for Manchester United blot resterer én kamp, en udekamp mod Crystal Palace næste søndag, så mangler West Ham på syvendepladsen fortsat to kampe.

West Ham mangler fortsat en hjemmekamp mod Manchester City samt en udekamp mod Brighton. Vinder klubben fra det vestlige London bare én af de to kampe, vil de efter alt at dømme overtage sjettepladsen fra Manchester United, da de i øjeblikket har en målscore, der er ti mål bedre end Manchester Uniteds.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P