1 min læsningGriezmann bliver men Atlético har ny plan

Antoine Griezmann har ikke nydt den succes i sin anden tid i Atlético Madrid, som både han og klubben havde håbet. Derfor har der været rygter om en tilbagevenden til FC Barcelona, men det kommer ifølge Sport under ingen omstændigheder til at ske. Til gengæld vil Atlético forsøge at betale for Griezmann på alternativ vis.

1 min læsning
Antoine Griezmann FC Barcelona Atlético Madrid
Foto: Gabriel Bouys/AFP/Ritzau Scanpix

Antoine Griezmanns sæson i Atlético Madrid har ikke levet op til franskmandens egne standarder.

Tre mål er det indtil videre blevet til i 24 LaLiga-kampe, og det fik tidligere på ugen rygter til at svirre om, at Atlético Madrid slet ikke var interesseret i at beholde angriberen, som er lejet i FC Barcelona for både indeværende og næste sæson.

Den Barcelona-baserede avis, Sport, melder dog, at der efter et møde mellem FC Barcelonas fodbolddirektør Mateu Alemany og Atlético Madrid-CEO Miguel Ángel Gil Marín er blevet 100 procent enighed om, at Griezmann bliver i hovedstadsklubben som hele tiden planlagt.

Til gengæld kan der være en ny plan på vej, for Atlético Madrid har efter sigende forpligtet sig til at købe Griezmann for 40 millioner euro, hvis han vel at mærke fik minimum 50 procent af spilleminutterner.

Den aftale har Atlético tænkt sig at overholde, men klubben ønsker ikke at betale beløbet kontant, og dermed kan der være en mulighed for, at Barca i stedet får en spiller i bytte. Hvilken spiller eller spillere, det i så fald skulle dreje sig om, melder historien intet om.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Indtil videre er det i denne sæson blevet 56 procent af spilleminutterne i LaLiga og 58 procent i Champions League for den 31-årige franske angriber.

Timeline

Notifications

Notifikationer