1 min læsningThomas Frank nomineret til årets træner

Der er nu endnu mere hæder til danske Thomas Frank, der i sin debutsæson i Premier League er blevet nomineret til årets manager. Feltet er dog hårdt, og han er blandt andre oppe imod den kommende Premier League-vinder.

1 min læsning
Thomas Frank er nomineret til årets manager
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Han var nomineret til titlen som månedens manager i april, men den løb Burnleys Mike Jackson med.

Nu er Thomas Frank dog nomineret i en endnu mere prestigiøs nominering, da han er den ene af fem kandidater til titlen som årets manager i Premier League.

Frank er under alle omstændigheder nomineret sammen med den kommende Premier League-vinder, da både Liverpools Jürgen Klopp og Manchester Citys Pep Guardiola ligeledes er nomineret, mens også Crystal Palaces Patrick Vieira og Newcastles Eddie Howe er på listen.

– Danskeren har nydt en fantastisk debutsæson i Premier League, hvor han har ført sit nyoprykkede Brentford-hold til en 13. plads, ligesom han har fået ros for sit holds fantastiske spilstil, som har hjulpet dem til at besejre Chelsea, West Ham og Arsenal, lyder det på Premier Leagues hjemmeside.

Titlen som årets manager findes som en kombination af fan-stemmer og stemmer fra et panel bestående af fodboldeksperter. Der kan stemmes indtil mandag aften, og afstemningen foregår her.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Pep Guardiola har vundet titlen i tre af de seneste fire sæsoner. I 19-20 snuppede Jürgen Klopp titlen.

Timeline

Notifications

Notifikationer