1 min læsningSkadet Lindstrøm: Gør alt for at spille den kamp

Eintracht Frankfurt er i klubbens bare tredje europæiske finale nogensinde, når de på onsdag møder skotske Rangers i Europa League-finalen, men det kan blive uden dansk islæt, da Jesper Lindstrøm fortsat kæmper med en skade.

1 min læsning
Jesper Lindstrøm Frankfurt
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

En imponerende debutsæson i Bundesligaen kan blive kronet med en europæisk titel.

Jesper Lindstrøm har i den grad formået at tage karrieren et skridt videre, efter han sidste sommer skiftede Brøndby ud med tyske Eintracht Frankfurt.

Onsdag står den tyske klub med favoritværdigheden i Europa League-finalen mod skotske Rangers på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla, men der er bare et ’aber dabei’.

Jesper Lindstrøm er nemlig fortsat hæmmet af den skade, han pådrog sig i semifinalen mod West Ham, men nu begynder det at lysne for danskeren, der regner med at kunne træne med sit hold på søndag.

– Ligemeget hvad, så gør jeg alt for at kunne spille den kamp, og jeg regner med og håber på, at jeg kan få lov til at spille den kamp, siger Lindstrøm til BT.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den tidligere Brøndby-profil blev onsdag kåret som årets rookie i Bundesligaen, hvor det i debutsæsonen er blevet til 29 kampe og fem mål.

Timeline

Notifications

Notifikationer