2 min læsningKontraktløs OB’er: Man skal ramme bunden før man kommer op

Det er bare blevet til to kampe denne sæson for den skadede OB’er Ryan Johnson Laursen, der ikke får forlænget kontrakten i den klub, som han har været i siden januar 2017.

2 min læsning
Ryan Johnson Laursen OB
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Han er efterhånden blevet 30 år gammel, og nu jagter han en ny kontrakt.

Ryan Johnson Laursen har kontraktudløb i OB denne sommer, og efter en sæson, hvor det kun er blevet til henholdsvis 13 og 28 minutters førsteholdsfodbold i sæsonens anden og tredje kamp, står topklubberne næppe i kø for at hente højrebacken.

– Det er en del af det at være professionel fodboldspiller. Man har nogle perioder, hvor man er ude. Når jeg ikke har kunne bidrage på banen, har jeg fokuseret på at bidrage med det, jeg kan udenfor banen. At jeg i år ikke har kunne være en del af det på samme måde, er bare en del af det, som jeg tager med. Man skal nå at ramme bunden, før man kan komme op igen, lyder det optimistisk fra dansk-amerikaneren.

Den igangværende sæson har altså ikke budt på mange opture for Ryan Johnson Laursen, der dog kan se frem til en pokalfinale, hvor det endnu er uvidst, om han kan komme i spil.

Uanset bliver afskeden med OB formentlig følelsesladet for den 30-årige spiller, der kom til Fyn fra Esbjerg i vinteren 2017.

– Det bliver specielt. Fem og et halvt år er lang tid. Klubben og byen har dannet rammer for meget – både opture og nedture. Jeg har alligevel nået at spille over 100 kampe for OB, så min tid her har betydet meget, siger Ryan Johnson Laursen.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Selvom der er sket meget i den tid; fire cheftrænere, tre sportsdirektører og nyt klubhus, synes jeg virkelig, at klubbens ånd har levet videre. Jeg synes, at retningen er den rigtige, så jeg håber de bliver på den retning, lyder det fra Laursen.

Ryan Johnson Laursen har indtil videre spillet 108 kampe for OB, hvor det er blevet til fem mål. Den fynske klub tager afsked med ham, når de på søndag spiller sæsonens sidste hjemmekamp mod SønderjyskE.

Timeline

Notifications

Notifikationer