1 min læsningHighlights: Kæmpe skridt mod overlevelse for Fremad Amager

Fremad Amager tog fredag eftermiddag et gigantisk skridt mod overlevelse i 1. Division, da de besejrede HB Køge. Sejren til amagerkanerne sender samtidig traditionsklubbens Esbjerg fB snublende tæt på en nedrykning til landets tredjebedste række.

1 min læsning
Fremad Amager HB Køge 1. Division
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Traditionsklubben Esbjerg fB kom fredag markant tættere på en nedrykning til 2. division – endda uden selv at komme i kamp.

På Amager tog Esbjergs nærmeste konkurrenter i kampen om overlevelse, Fremad Amager, nemlig mod nedrykningsspillets tophold fra HB Køge, og på en scoring kort efter pausen af Michael Lumb, vandt den økonomisk trængte klub fra Sundby Idrætspark nemlig 1-0.

De tre point giver Fremad Amager et forspring på syv point ned til Esbjerg under nedrykningsstregen. For Fremad Amager resterer der nu tre kampe, mens Esbjerg har én kamp yderligere. Esbjerg møder på søndag Vendsyssel hjemme på Blue Water Arena, inden de onsdag tager imod netop Fremad Amager i en kamp, der potentielt endegyldigt kan afgøre, hvem der rykker ned fra den danske 1. Division.

Fremad Amager 1-0 HB Køge (Michael Lumb, 49′):

Timeline

Notifications

Notifikationer