1 min læsningFCM-angriber ude resten af sæsonen

FC Midtjyllands Junior Brumado blev skadet i torsdagens kamp mod Brøndby, og dagen derpå er der nedslående nyheder for den store brasilianer.

1 min læsning
Junior Brumado skadet resten af sæsonen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Junio Brumado kommer ikke til at spille en rolle i resten af sæsonen.

Det har FC Midtjylland fredag meldt ud, efter den brasilianske angriber først blev indskiftet til de sidste minutter af kampen mod Brøndby, hvor han undervejs blev skadet.

FC Midtjylland havde brugt sine udskiftningsmuligheder, og den store brasilianer humpede derfor rundt på banen og kunne se til, da Brøndby fem minutter inde i overtiden udlignede til 2-2.

Den scoring ødelagde med stor sandsynlighed håbet om superligaguld til Herning i denne omgang, men fredag er der altså kommet yderligere salt i det i forvejen blødende sår.

– Undersøgelser har nu klarlagt omfanget af skaden og der er dystre udmeldinger for den brasilianske angriber, der må se til fra sidelinjen i de kommende tre måneder grundet en knæskade, lyder det således fra den midtjyske lejr.

Holder prognosen om tre måneder stik, vil FC Midtjylland tidligst have Junio Brumado tilbage til næste sæsons femte spillerunde, som efter planen skal spilles i weekenden den 13.-14. august.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derudover må Bo Henriksen også undvære Brumado til en række vigtige kampe i kvalifikationen til enten Champions League eller Europa League.

FC Midtjylland kommer ikke nærmere ind på, hvilken knæskade det drejer sig om.

Timeline

Notifications

Notifikationer