2 min læsningDavid Nielsen: Mange fortæller os hvor dårlige vi er

David Nielsen og AGF har ad flere omgange kunnet sikre sig overlevelse i Superligaen, men lige så mange gange er det mislykket, og nu skal have minimum én sejr i de to sidste kampe for selv at kunne afgøre sin skæbne.

2 min læsning
David Nielsen AGF cheftræner
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Det har ligget latent i luften lige siden forårssæsonens første kamp, men nu er det blevet dødsens alvor for AGF.

Nul sejre i 12 kampe har skabt spænding forud for sæsonens to sidste kampe, efter holdet torsdag tabte til de direkte nedrykningskonkurrenter fra Vejle.

– Nu skal vi sørge for at få reddet os ud af den her situation og det gør vi kun ved at stå sammen – alle sammen. Der er mange, der vil fortælle os, hvor dårlige vi er, og det er med rette, for vi har ikke vundet i 12 kampe, lyder det fra AGF-cheftræner David Nielsen.

– Man får som fortjent i fodbold – sådan er det bare. Vi har haft et frygteligt forår indtil nu, og så bliver det sværere at spille fodboldkampene som vi gerne vil, lyder det videre fra David Nielsen.

AGF kan glæde sig over, at de fortsat har tre point ned til Vejle under nedrykningsstregen, men næsten lige så vigtigt er det, at aarhusianernes målscore er så meget bedre end Vejles, at det reelt tæller som yderligere ét point.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Søndag gælder det en tur Viborg, som stadig kæmper om syvendepladsen, mens AGF ligeledes søndag kan være heldige at få hjælp fra FC Nordsjælland, der tager imod Vejle.

– Men nu skal vi rykke sammen. Spillerne har det, der skal til – og så er det op til mig at få det ud af dem. Jeg har en stor tro på spillerne og på, at vi kan gøre holdet klar til søndag, lyder det fra David Nielsen.

AGF kan ikke matematisk – men reelt – sikre sig overlevelse med en sejr i Viborg.

Timeline

Notifications

Notifikationer