1 min læsningBrøndby-midt: Fodboldguderne gav lidt tilbage

Brøndby fik torsdag et meget, meget sent point i kampen mod FC Midtjylland, og det samme var tilfældet i sidste rundes kamp mod rivalerne fra F.C. København, men de sene point er bare en udligning fra fodboldgudernes side, mener Brøndbys midtbanedynamo.

1 min læsning
Joe Bell Brøndby
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

To minutters tillægstid og fem minutters tillægstid.

Brøndby har trukket den til det allersidste i de to seneste kampe, men både mod F.C. København i sidste uge og mod FC Midtjylland torsdag er de kommet fra kampene med point.

Godt nok er det kun blevet til et enkelt point i begge tilfælde, men de to uafgjorte kampe mod mesterskabsduellanterne kom ovenpå en periode med syv nederlag i træk.

– I nogle af kampene, hvor vi ikke fik nogen point, synes jeg, vi havde fortjent point, så måske giver fodboldgudernes os en smule held og point tilbage, som jeg synes, vi fortjente. Vi har arbejdet virkelig hårdt og fortsatte helt til det sidste, siger Joe Bell til campo.dk.

Den newzealandske midtbanespiller har allerede fået klubben fra den københavnske vestegn så meget ind under huden, at han ikke er i tvivl om, hvor ambitionsniveauet ligger.

– Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med ét point. Vi ville selvfølgelig have seks point i de to seneste kampe, og vi går helt klart efter seks point i de to sidste kampe mod AaB og Silkeborg. Vi skal tage det positive med, men vi er Brøndby, og vi er ikke tilfredse med ét point, vi vil have tre, og sådan vil det altid være, lyder det fra Bell.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Brøndby kan stadig selv afgøre, om den skal stå på europæisk fodbold igen næste sæson, men det kræver som minimum en sejr over AaB, som er modstanderen på søndag.

Timeline

Notifications

Notifikationer