3 min læsningBo Henriksen om 2-2: Vi stod ikke med mesterskabet i hånden

Torsdag aften var der i dén grad minder fra fortiden for særligt Brøndbys fans, da det var deres tur til at ødelægge mesterskabsdrømmene for Bo Henriksen, som han gjorde det mod dem med AC Horsens tilbage i 2018.

3 min læsning
Bo Henriksen efter FC MIdtjyllands 2-2 mod Brøndby
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Parallellerne var til at få øje på, da Brøndby torsdag aften fik uafgjort mod FC Midtjylland.

Den 18. maj er det præcis fire år siden, at Bo Henriksen med sit daværende AC Horsens-mandskab fik 2-2 mod Alexander Zornigers Brøndby-mandskab, der med en sejr selv kunne have afgjort mesterskabet i sæsonens sidste spillerunde.

2-2 blev det nemlig også torsdag aften på MCH Arena i Herning, og ligesom det var tilfældet med Kjartan Finbogasons udligning til 2-2 for fire år siden, så kom også Andreas Bruus’ udligning til 2-2 dybt inde i overtiden.

Der er dog særligt én ting, der ifølge Bo Henriksen adskiller de to situationer.

– Sådan er fodbold, nu stod vi ikke lige med mesterskabet i hånden og kunne afgøre det selv, så det kan man måske ikke koble så meget, lød det fra Bo Henriksen, der uddyber:

– Vi stod jo ikke med pokalen i hånden, det må vi jo erkende. Det var andre, der skulle tabe den og ikke os, der kunne vinde den. Vi var jo opmærksomme på, at vi ikke havde det i egne hænder, det har det jo ikke været i et stykke tid, lød det fra Bo Henriksen.

FC Midtjylland-cheftræneren kunne efter kampen godt se forbindelsen til den kamp, han for fire år siden var en del af, men det lod han sig ikke umiddelbart gå på af.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det må folk selv om, jeg er fuldstændig ligeglad. Det har ingen betydning for mig, hvad der er sket før. Det handler om, hvad der sker lige nu, og hvad jeg kan gøre, lød det efter kampen fra Bo Henriksen, der i hvert fald lod som om, at han undede Brøndby-fansene revanchen.  

– Hvis folk godt kan lide det, så skal de da have et godt øjeblik, og så skal vi håbe, at de nyder det, lød det fra den langhårede fynbo.

Med to kampe tilbage har FC Midtjylland nu tre point op til F.C. København på førstepladsen, men da københavnerne også har en målscore, der er 10 mål bedre end midtjydernes, skal der formentlig to københavnske pointtab til, for at FC Midtjylland for fjerde gang i klubbens historie kan lade sig kåre som danmarksmestre.

Highlights: FCM smed comeback-sejr mod Brøndby i den dybe overtid

I Første omgang skal F.C. København en tur til Randers søndag, mens FC Midtjylland selv skal til Silkeborg mandag, og drømmen om guld er ikke endegyldigt slukket hos Bo Henriksen.

– Vi har jo bare kæmpet for at gøre det spændende så længe som muligt, og lad os nu se, nu ser vi kampen søndag aften, og så tager vi en snak mandag, det kunne være meget hyggeligt, lyder det med et smil fra Bo Henriksen.

FC Midtjylland har foruden de to superligakampe også en pokalfinale mod OB den 26. maj.

Timeline

Notifications

Notifikationer