LaLiga

Medie: Barca overvejer Frenkie de Jong-byttehandel med Man City

Ifølge et engelsk medie så leger FC Barcelona med tanken om at bytte Frenkie de Jong for en af Manchester Citys stjerner på midtbanen.

Frenkie de Jong FC Barcelona LaLiga
Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Frenkie de Jong skiftede i 2019 fra Ajax til FC Barcelona i en handel vurderet til omkring 86 millioner euro.

Der har dog sidenhen været blandt meninger om hollænderens præstationer i Barcelona. Selvom klubbens cheftræner, Xavi, af flere omgange har været ude og slå fast, at han ser de Jong som en vigtig del af holdet, så kan midtbanespilleren måske være på vej væk.

Søndag skriver engelske The Mirror, at flere medier i Spanien melder, at FC Barcelona skulle overveje at lave en byttehandel med Manchester City, der vil sende Frenkie de Jong til de forsvarende engelske mestre.

Den Manchester City-spiller, der så skulle være en del af den handel, er ifølge rygterne Bernardo Silva, som ellers har haft en strålende sæson under Pep Guardiolas ledelse.

Medie: Juve vil bytte Matthijs de Ligt for Barca-profil

Tidligere på sæsonen kom det dog frem, at portugiseren før har leget med tanken om at komme tættere på hjemlandet og spille fodbold, hvilket Barcelona i Spanien må siges at være.

Hvordan handlen skulle være skruet sammen, og hvorvidt der skulle være tale om et direkte bytte, skriver det engelske medie ikke videre om.

Frenkie de Jong har i denne sæson spillet 45 kampe for FC Barcelona, hvori det er blevet til fire mål og fem assist for hollænderen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P