Premier League

Klopp afskriver engelsk mesterskab: Kan ikke se, hvordan City skulle snuble

Jürgen Klopp har svært ved at se, hvordan Liverpool skal ende med Premier League-titlen, efter de sent i aftes smed point mod Tottenham.

Liverpool-bossen Jürgen Klopp har svært ved at se, hvordan klubben skal vinde mesterskabet efter et remis mod Tottenham
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp og Liverpool måtte nøjes med en uafgjort mod Tottenham Hotspur i aftes, og dermed er mesterskabet i Premier League tippet hen i Manchester Citys favør.

Det indrømmer en ærlig og ærgerlig Jürgen Klopp, efter 1-1 kampen mod Antonio Contes tropper.

– Vi er på førstepladsen i øjeblikket, og hvis både vi og Manchester City taber resten af vores kampe, er det fantastisk, men det ved vi alle sammen godt, ikke kommer til at ske, lyder det således fra den karismatiske tysker, der netop har forlænget sin kontrakt med klubben frem til 2026.

Medie: Manchester United-spiller rygtes til superligaklub

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Klopp maner dog fast, at intet er tabt før det matematisk er definitivt, at Manchester City løber med Premier League-trofæet. Liverpool-bossen tror bare ikke på, at den lyseblåklædte Manchester-klub kommer til at snuble i slutfasen.

– Jeg ville elske at kunne sidde her og sige, at Manchester City kommer til smide point, men problemet er, at det kan jeg ikke se for mig, siger han afsluttende.

Fodbolddirektør jubler over tilbagevendt guldfugl: Han er unik!

Liverpool skal forsøge at vende tilbage til sejrskursen, når de møder Steven Gerrards Aston Villa-hold på tirsdag kl. 21:00. Se kampen på TV3 MAX og Viaplay.

Få hele fodboldoverblikket HER i vores TV Guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P