Harder assisterede Chelsea til det engelske mesterskab – og sikrer dem det tredje i træk!

Pernille Harders Chelsea genvandt søndag det engelske mesterskab, efter de besejrede Manchester United i FA Women's Super League.

Pernille Harder og Chelsea er engelske mestre

Med en sejr over Manchester United på hjemmebane søndag eftermiddag, kunne Pernille Harder og Chelsea genvinde den bedste engelske række, FA Women’s Super League, for tredje gang i træk. Det gjorde de med en sikker 4-2 sejr.

Chelsea var ellers bagud med 0-1 og 2-1, inden de blåklædte fra Nord-London fik vendt skuden i anden halvleg. Her assisterede Pernille Harder med en fin aflevering til 3-2 føringsmålet.

Bale rygtes fra spansk kongeklub til nedrykningstruet klub fra sin barndomsby!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Efter 66 minutter kunne australske Samantha Kerr scorer sit andet mål, og lukke ballet til 4-2 for ‘The Blues’, da hun scorede et pragtfuldt langskudsmål. Se det øverst i artiklen.

Indlæg eller vildskud? – Vurdér selv Werners forsøg her!

Der faldt ikke flere scoringer i opgøret, hvilket betyder at Chelsea nu har vundet den bedste kvindelige engelske række tre gange i træk.

Chelsea møder Manchester City i næste weekend i FA Cup-finalen, hvor de kan sikre sig ‘The Double’ ligesom sidste år.