LaLiga

Atlético slog storebror Real Madrid for første gang siden 2017

Atlético Madrid slog for første gang i fem år bysrivalerne fra Real Madrid, da de to klubber mødtes til Madrid-derby søndag aften.

Atlético Madrid Real Madrid LaLiga
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix.

Atlético Madrid blev den store vinder af Madrid-derbyet, da Diego Simeones tropper vandt med 1-0 over Real Madrid. Det var samtidig første gang siden 10. maj 2017, at lillebror slog storebror i ordinær spilletid.

Hjemme på Wanda Metropolitana var det Atlético, der efter 40 minutter bragte sig i front med 1-0, da Yannick Carrasco omsatte et straffespark til scoring.

Undervejs i opgøret havde begge Madrid-klubber dog gode tilbud til at score yderligere i kampen, men flere mål blev det ikke til i det klassiske Madrid-derby.

PSG-profil: Jeg vil gerne spille for Real Madrid

Nederlaget betyder ikke det store for Real Madrid, der allerede sidste weekend kunne lade sig kåre som spanske mestre i 21/22-sæsonen.

Modsat storebror, så var det en vigtig sejr for Atlético Madrid, der øgede forspringet til Real Betis på femtepladsen i LaLiga, så der nu er seks point mellem de to klubber.

Dermed tyder alt på, at Diego Simeones mandskab endnu engang bliver at finde i Champions League, når næste sæson bliver skudt i gang efter sommerferien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P