3F Superligaen

Bekræftet: Forsvarsstjerne ude for AaB mod FC Midtjylland

AaB må undvære sin helt store forsvarsstjerne til kampen mod FC Midtjylland, hvor man dog har to andre forsvarsspillere med efter endt karantæne.

Rasmus Thelander AaB
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB er inde i en resultatmæssig skidt periode, hvor man har tabt de tre seneste kampe. Dog er man stadig med i kampen om bronzemedaljerne, selvom Silkeborg IF har overhalet de bolsjestribede med to sejre mod netop AaB på det seneste.

Derfor er der særdeles vigtige point på spil for Lars Friis’ mandskab søndag aften, når FC Midtjylland kommer på besøg. Her vil en AaB-sejr nemlig bringe dem blot to point fra Silkeborg IF på tredjepladsen.

Til kampen mod FCM man fortsat undvære en skadet Rasmus Thelander i midterforsvaret, som også senest sad ude mod netop Silkeborg. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Til gengæld har Jakob Ahlmann og Mathias Ross begge overstået deres karantæner, hvorfor de igen er at finde i AaB-truppen.

Foruden Rasmus Thelander er også Magnus Christensen, Pedro Ferreira og Rufo ukampdygtige, oplyser AaB desuden på sin hjemmeside.

Se AaB’s trup her:
1 Jacob Rinne (m)
2 Kristoffer Pallesen
3 Jakob Ahlmann
4 Mathias Ross
5 Daniel Granli
8 Iver Fossum
9 Milan Makaric
10 Lucas Andersen
14 Malthe Højholt
15 Anders Hagelskjær
17 Kasper Kusk
18 Louka Prip
19 Anosike Ementa
32 Casper Gedsted
36 Gudmundur Thórarinsson
38 Oliver Ross
39 Kasper Høgh
40 Theo Sander (m)

Medie: AGF, AaB og Randers lune på Viborg-profil

Kampen mellem AaB og FC Midtjylland fløjtes i gang søndag aften klokken 18:00 og kan følges direkte på 6’eren og discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P