Frendrup og Genoa leverer sensationelt comeback mod Juventus

Genoa vandt overraskende med 2-1 over Juventus i Serie A efter to scoringer sent henne i kampen.

Genoa Serie A

Genoa, der skiftede Morten Frendrup ind i anden halvleg, leverede et stort comeback efter at have været bagud, da de besejrede Juventus med 2-1 på to scoringer i slutningen af kampen.

Det lignede længe fredag aften, at Juventus skulle trække sig sejrrigt ud af kampen på udebane imod Genoa, da Paulo Dybala scorede et flot mål til 0-1 i det 48. minut i anden halvleg.

I kampens slutning fik nedrykningstruede Genoa dog vendt kampen på hovedet, da to vitale scoringer sikrede dem alle tre point.

Det første mål faldt i det 87. minut, da Albert Gudmundsson udlignede til 1-1 efter et opspil, hvor den tidligere Brøndby IF-spiller, Morten Frendrup, spillede en stor andendel.

Helt til sidst kom den endelige forløsning så for Genoa, da kampens dommer i det allersidste minut af opgøret dømte et straffespark til hjemmeholdet.

Frendrup efter skifte: Kunne sagtens have set mig i BIF i lang tid endnu

Her holdte Domenico Criscito hovedet koldt og sparkede bolden ind i Juventus-målet til 2-1, hvilket dermed fuldendte et vanvittigt comeback af det nedrykningstruede Serie A-mandskab.

Sejren betyder, at Morten Frendrup og Genoa rykker op til 18. pladsen med kun et enkelt point op til overlevelse i Serie A.