Premier League

Ekspert om City: Kan koste dem mesterskabet

Manchester City stod onsdag aften med det ene ben i Champions League-finalen, men to overtidsscoringer og en straffesparksscoring i den forlængede spilletid sendte i stedet Real Madrid videre. Nederlaget kan ende med at koste mere end bare finalen, vurderer engelsk ekspert.

Manchester Citys semifinalenederlag kan koste dem mesterskabet
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City befinder sig efter onsdagens semifinalenederlag til Real Madrid i en situation, hvor de ikke har tid til bearbejde det tunge nederlag.

Pep Guardiolas tropper skal allerede søndag i aktion i Premier League, hvor de fører med ét point ned til Liverpool.

Med det ene point vil Manchester City stadig være favoritter til at tage den hjemlige ligatitel, men det smertefulde nederlag til Real Madrid onsdag kan vise sig at få følger i Premier League.

– Det er et meget foruroligende nederlag. Hvilke følger får det på ligaen? De kan ende med at eksplodere efter det her, lyder det fra den tidligere Real Madrid og Tottenham-forsvarsspiller Jonathan Woodgate ifølge BBC.

City befinder sig i en situation, hvor de ikke har tabt otte Premier Legue-kampe i streg, men forfølgerne fra Liverpool, der tirsdag bookede en plads i Champions League-finalen, har ikke tabt i 15 kampe i den hjemlige liga.

– Det her er hårdt for os, det kan jeg ikke nægte. Vi var SÅ tæt på Champions League-finalen. Nu er vi nødt til at bearbejde det og komme tilbage med vores folk derhjemme og i de sidste fire kampe, vi har, lød det efter onsdagens nederlag fra Pep Guardiola.

Highlights: Real Madrid i chok-comeback – besejrede City med 3-1 efter forlænget spilletid!

Manchester City har aldrig vundet det fornemste europæiske trofæ. Det nærmeste de endnu er kommet, er sidste sæsons finalenederlag til Chelsea. Klubben vandt tilbage i sæsonen 69-70 den europæiske Cup Winners Cup.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P