3F Superligaen

Brøndbys ejer om udsving: Jeg er meget overrasket

Det har langt fra udviklet sig som Brøndby IF havde håbet på i forårets afgørende mesterskabsslutspil. Og det overrasker klubbens ejer Jan Bech Andersen, at de gulblusede spillere har tabt otte kampe i streg.

Brøndby har fejlet på spillerhandler erkender klubbens ejer Jan Bech Andersen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brøndby IF har på skuffende vis mistet pladsen i toppen af tabellen, og med otte superliga-nederlag i træk ligger klubben nummer seks i mesterskabsspillet.

De danske mestre har ikke vundet siden 6. marts, og det er langt fra tilfredsstillende for klubejer Jan Bech Andersen, der også har noteret sig de manglende resultater.

– Jeg havde ikke regnet med, at udsvingene ville være så store, det er jeg nødt til at sige. Jeg kunne forstå det, hvis vi havde puttet alle pengene i banken, men det er jo ikke tilfældet. Vi har det tredjestørste budget og har brugt 43 millioner kroner på nye spillere, så jeg er meget overrasket, siger Jan Bech Andersen i et længere interview med Tipsbladet.

Brøndby IF, der vandt det danske mesterskab for lidt under et år siden, solgte i vinterens transfervindue flere profiler – herunder topscorer Mikael Uhre.

Men det må alligevel ikke blive en undskyldning for Niels Frederiksens mandskab, at klubben har solgt flere profiler herunder også Morten Frendrup til Genoa.

– Vi har brugt 43 millioner, og har det haft en nævneværdig impact i vores resultater? Nej, for så havde vi ikke tabt syv kampe i træk, og så havde de her spillere skinnet mere igennem. Jeg gider ikke sige, at vi har gjort alt perfekt, for det har vi ikke, og det gider vores fans heller ikke at høre på, lyder det endvidere i interviewet fra rigmanden, der i mange år har stået bag klubben fra Vestegnen.

Brøndby-fans varsler stemningsboykot: Kollektive straffe er ikke vejen frem!

Brøndby IF spiller søndag derby mod F.C. København på hjemmebane, hvor holdet har hårdt brug for point for at spille sig på pladserne om de europæiske kvalifikationspladser.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P