Premier League

Billing efter oprykning: Det ønskede ingen af os

Philip Billing og Bournemouth sikrede sig tirsdag en tilbagevenden til Premier League efter to sæsoners fravær, og danskeren er lykkelig over at slippe for de nervepirrende playoff-kampe.

Philip Billinger glad for at undgå playoffs med Bournemouth
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

To hold rykker direkte op, mens fire hold mødes om én ekstra oprykningsbillet.

Det er ikke nogen nem opgave at rykke op fra næstbedste engelske række, The Championship, men danske Philip Billing og Bournemouth sikrede sig tirsdag en af de to direkte oprykningsbilletter.

– Det er ikke helt sunket ind endnu – det er utroligt, lød det efter oprykningen fra den danske midtbanespiller.

Med en 1-0-sejr over Nottingham Forest sikrede Bournemouth sig andenpladsen i The Championship, og dermed slipper de for de playoff-kampe, som holdene fra tredje- til og med sjettepladsen skal ud i.

Den oplevelse havde Bournemouth sidste sæson, hvor de i semifinalen tabte samlet til Thomas Frank og Brentford, som siden også vandt finalen og sikrede oprykningen.

– Efter sidste sæson var det noget, som ingen af os ønskede. Vi har arbejdet hårdt hele sæsonen, og det er en fed følelse, fordi vi har lagt så meget arbejde i det hele året.

Billing og Bournemouth klar til Premier League

– Vi er et fit hold, og det, vi har vist med dette unge hold, er fantastisk, sagde Billing efter kampen til BBC.

Der resterer én kamp i The Championship, og mens Fulham og Bournemouth har sikret sig oprykning, er det Nottingham Forest, Huddersfield, Sheffield United og Luton, der lige nu ligger til at skulle i Playoffs. Middlesbrough og Millwall kan dog principielt nå ind i top-seks i den sidste runde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P