Premier League

Alexander-Arnold: Alle kampe er finaler – det trives vi i

Liverpool har stadig muligheden for at vinde fire trofæer i denne sæson, og selvom det betyder, at alle kampe fra nu af er finaler, så trives Jürgen Klopps trup under det store pres.

Trent Alexander Arnold fortæller, at Liverpools spillere trives med presset om at skulle vinde samtlige kampe
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool har allerede sikret sig et trofæ i denne sæson i form af den engelske ligacup.

Der er dog yderligere tre trofæer på spil for klubben, der er i finalen i FA-Cuppen, i semifinalen i Champions League og ét point efter Manchester City i Premier League. Det betyder, at holdet ikke har råd til at snuble, hvis de vil hjemføre den historiske ’Quadruple’, men det generer ikke højreback Trent Alexander-Arnold.

– Jeg føler, at vi trives i det. Det her er altid den bedste tid på sæsonen. Alle kampe er finaler. Det er de her kampe, der er spændende. Det er de kampe man ønsker at spille, hvor alt er på spil, og man føler, at man er nødt til at vinde dem. Det er spændende – bare følelsen af at score et mål og vide, hvor vigtigt det er, lyder det fra Trent Alexander-Arnold ifølge The Guardian.

Muligheden for hele fire trofæer er noget bedre end det mål, den engelske landsholdsspiller satte for klubben tilbage i februar.

– Jeg sagde ét trofæ per sæson som minimum, og det er i en sæson, som ikke er vores bedste, men vi er i fin form og har været i stand til at vinde på forskellige måder.

Avis: Liverpool i færd med at sikre sig historiens største trøjesponsor-aftale

– På dette tidspunkt sidste år forsøgte vi at kæmpe os ind i top-fire og sikre Champions League. Nu er vi toer i ligaen – ét point efter Manchester City – og i FA Cup-finalen. Hvem kan brokke sig? Det her er en meget speciel sæson for os alle, og forhåbentlig kommer vi igennem den og skriver os ind i historibøgerne igen, lyder det fra Alexander-Arnold.

Liverpool kan allerede tirsdag aften komme et vigtig skridt nærmere de fire titler, når de besøger Villarreal i Champions League-semifinalens returopgør. Liverpool har en 2-0-sejr med fra den første kamp på Anfield.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P