3F Superligaen

Slimane til fansene: Det gør mindst lige så ondt på os

Brøndby løb søndag ind i sit syvende superliganederlag i træk, da de trods en mand i overtal i en time tabte 2-1 til Randers FC. Efterfølgende var Anis Slimane på det nærmeste ude at undskylde overfor de medrejsende fans.

Brøndbys Anis Slimane siger til Børndbys fans, at det gør mindst lige så ondt på spillerne som på fansene.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det gør ondt på både spillere og fans, når det ikke kører, og det gør det ikke i Brøndby for tiden.

De forsvarende danmarksmestre satte med 2-1-nederlaget til Randers FC søndag ny negativ superligarekord i klubben, da de nu har tabt syv kampe i træk.

Efter kampen var det ikke ligefrem en hyldest, spillerne modtog hos de mange medrejsende Brøndby-fans, men Anis Ben Slimane havde en klar besked til fansene efter kampen.

– Det, de skal vide, er, at det gør mindst lige så ondt på os, som det gør på dem. Vi kæmper hver evig eneste fucking dag for at få de tre point. Vi er et ungt hold, og vi gør det sindssygt godt. Når man ikke har marginalerne med sig, og man er ramt af en periode, som jeg kalder ’jinx’, så er det sådan nogle ting, der sker. Vi må kigge videre, og vi har en kamp i næste uge, og så må der komme en sejr på et tidspunkt, sagde Anis Slimane efter kampen til 6’eren.

Brøndby var i overtal i en time i søndagens kamp, da Randers’ Stephen Odey efter en halv time blev præsenteret for det røde kort.

Alligevel lykkedes det ikke et forholdsvis urutineret Brøndby-hold, der manglede blandt andre anfører Andreas Maxsø, Sigurd Rosted og Simon Hedlund.

– Når man ikke har vundet i syv kampe, så kan man ikke stå og sige, at vi er bedre. Jeg synes ikke, vi spiller nogen dårlig kamp i dag. Vi er et rigtig ungt hold, og vi mangler vores anfører og vores viceanfører og flere spillere, der normalt plejer at spille.

Highlights: Trods overtal i en time – Brøndby tabte i Randers

– Jeg synes egentlig, at de der spiller i stedet, træder i karakter og gør det sindssygt godt, men det er klart, at når vi er en mand i overtal, så skal vi være klogere, og det må aldrig ske, at vi taber den her kamp i dag, lød det fra Slimane.

Til trods for de mange nederlag kan den tunesiske landsholdsspiller godt se en vej ud af krisen for Brøndby.

– Ja selvfølgelig gør jeg det. Jeg ser en vej ud af det hver eneste dag. Når jeg kommer ind i omklædningsrummet, så handler det om at komme videre, for der er ikke tid til at gå og være sur. Vi er bare i en rigtig hård periode, det ved vi alle sammen godt, det er der ikke nogen, der lægger skjul på.

Brøndby tager på søndag imod ærkerivalerne fra F.C. København hjemme på Brøndby Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P