Highlights: Arsenal generobrer Champions League-plads for næsen af ærkerivaler

Arsenal genindtager fjerdepladsen i Premier League efter en hård fysisk sejr over naboerne fra West Ham.

Arsenal West Ham Premier League
Soccer Football - Premier League - West Ham United v Arsenal - London Stadium, London, Britain - May 1, 2022 Arsenal's Gabriel celebrates scoring their second goal with Eddie Nketiah and Bukayo Saka Action Images via Reuters/Matthew Childs EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Tottenham overhalede Arsenal i tabellen tidligere søndag med en sikker sejr over Leicester.

Et par timer senere fik ‘The Gunners’ muligheden for at genetablere sig på den eftertragtede fjerdeplads i Premier League med en sejr over West Ham, og det formåede de efter en tæt 1-2 sejr.

De to mandskaber skulle hen mod slutningen af første halvleg, før scoringstavlen blev åbnet af gæsterne fra Arsenal. På et hjørnespark fra stjerneskuddet Bukayo Saka, steg Rob Holding til vejrs og headede holdet ind på Champions League-pladsen i tabellen.

Få minutter senere lagde West Ham-profilen Jarrod Bowen bolden op til sig selv efterfulgt af en adræt halvflugter, der bragte kampen i balance frem mod anden halvleg.

Her kom Arsenal bedst ud, hvor brasilianske Gabriel sørgede for udeholdets andet hovedstøds- og kampens sidste mål til 1-2.

West Ham 0-1 Arsenal (Rob Holding, ’38)

West Ham 1-1 Arsenal (Jarrod Bowen, ’45)

West Ham 1-2 Arsenal (Gabriel, ’54)