3F Superligaen

FCK-profil millimeter fra årets kikser: Værste aflevering i min karriere

Nicolai Boilesen var tæt på at sende FC Midtjylland på sejrskurs med en katastrofal tilbagelægning.

Nicolai Boilesen brøler F.C. København FC Midtjylland Superligaen Mesterskabets Slutspil
Superligakampen imellem FC Midtjylland og FC København i Herning, søndag den 1. maj 2022.

Topkampen mellem FC Midtjylland og F.C. København bød ikke på smuk fodbold, men dramatik til det sidste.

Hovedstadsklubbens anfører Nicolai Boilesen stod dog for kampen mest opsigtsvækkende og unødvendige drama med en hovedløs tilbagelægning mod eget mål.

Kamil Grabara befandt sig nemlig ikke mellem stængerne, og den polske måtte derfor sprinte og efterfølgende kaste sig ned for at afværge det potentielle selvmål. Boilesen var dog heller ikke imponeret over hændelsen, og det krævede et par omtænksomme sekunder, før forsvarsspilleren fandt ordene frem.

Artiklen fortsætter efter reklamen:

– Jamen, der foregår det, at jeg simpelthen leverer den dårligste aflevering i min karriere, siger Nicolai Boilesen til Viaplay og fortsætter.

– Jeg har heldigvis en målmand, der nægter at blive passeret. Han skal åbenbart også være bange for sine medspillere. Det er godt, jeg ikke har større lårbasser, fordi så var den nok blevet sparket ind, men den redning der er genial af Kamil (Grabara, red.)

– Jeg kan jo ikke andet at være taknemmelig. Han har allerede fået kys og kram, men han kan godt få lidt ekstra bagefter, siger anføreren med et smil på læben.

Med 0-0 resultatet holder Nicolai Boilesen og holdkammeraterne sig tre point foran FC Midtjylland med fire kampe tilbage.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P