LaLiga

Barca-profil: Vi er på vej tilbage til Barca-DNA’et

Ronald Araújo fortæller i forbindelse med sin kontraktforlængelse, at FC Barcelona er på vej tilbage mod de gamle dyder.

Manchester United rygtes interesseret i at hente FC Barcelonas Ronald Araújo i næste transfervindue
Foto: REUTERS/Albert Gea.

FC Barcelona sikrede sig fornyligt en vigtig kontraktforlængelse, da Ronald Araújo satte sin underskrift på en ny kontrakt.

I den forbindelse har den store forsvarsspiller fortalt lidt om, hvad det var, der fik ham til at blive i klubben, samt hvad Barca-fansene har at glæde sig til.

– Jeg tror på projektet, og vi vil komme tilbage til toppen og vinde trofæer igen. Jeg ønsker, at Barca-fansene igen skal være begejstret omkring holdet, fordi vi er på vej tilbage til Barca-DNA’et, og vi har en solid base med unge og rutinerede spillere. Vi har en trup, der giver lov til at drømme, siger Araújo til klubbens hjemmeside.

Barca får ny hjemmebane

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Derudover forklarer den 23-årige uruguayaner også, hvad han selv gør for at holde sit høje niveau, mens han beskriver den følelse, han har omkring kontraktforlængelsen.

– Jeg arbejder altid hårdt. Jeg kigger på videoer og snakker en del med Xavi for at lære Barca-stilen.

– Jeg føler en stor glæde. Jeg har modnet mig meget. Jeg kunne ikke vælge et enkelt moment fra min tid her, det eneste jeg ville var at forlænge min kontrakt og være i stand til at hjælpe Barca i fremtiden, afslutter forsvarsspilleren.

Barca forlænger med forsvarsstjerne og udstyrer ham med vanvittig frikøbsklausul

Ronald Araújos nye kontrakt sikrer FC Barcelona, at han bliver i klubben frem til sommeren 2026.

Uruguayanerens og Barcelonas næste kamp er søndag den 1. maj, når catalanerne hjemme på Camp Nou møder Mallorca i LaLiga klokken 21:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P