Champions League

Liverpool-boss om Villarreal: De var farlige, men vi var farligere!

Liverpool vandt i går den første semifinale-kamp mod Villarreal. Noget, Jürgen Klopp var jævnt godt tilfreds med.

Liverpool Villarreal Champions League højdepunkter.
Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix

Liverpools cheftræner med det tandlægegodkendte smil, Jürgen Klopp, lagde ingenlunde skjul på sin tilfredshed, efter holdet i går slog Villarreal med 2-0 i det første semifinale-opgør i Champions League.

Anfield og dets mange tilhængere måtte ellers vente helt til anden halvleg, før hjemmeholdet fandt frem til lækager i gæsternes gule ubåds stærke defensiv. Men med to hurtige scoringer, et selvmål og et ‘tap-in’ fra Sadio Mané fra anden halvlegs start, virkede kampen lukket.

UEFA ønsker sig stor ændring af Champions League: Vil efterligne Super Bowl

Derfor fik Merseyside-klubben et godt udgangspunkt forud for returen i næste uge, og det glæder Jürgen Klopp.

Læs Liverpool-trænerens kommentarer efter reklamen.

– Det var en fantastisk kamp for at være ærlig. Jeg kunne rigtig godt lide vores spil i første halvleg, men vi fik ikke scoret, og det var det eneste problem. Men vi forholdt dem rolige, lad mig sige det sådan, lød det således.

Det helt store Champions League 2022 overblik: Disse fire hold er tilbage – hvem er favorit til at vinde?

Han anerkendte dog også Villarreals slagplan, nemlig deres farlighed i omstillingsspillet, som Virgil van Dijk & co. formåede at lukke ned for.

– De er meget farlige i deres kontraspil, men vi lukkede dem ned. Vi forsøgte at kreere chancer, spille direkte og hvad vi ellers plejer. Vi havde rigtig mange gode momenter, men fik ingen mål (i første halvleg, red.). I anden halvleg fik vi afsluttet tingene og lavet nogle gode mål, forklarede han afsluttende.

Medie: Tidligere talsmand råder Jürgen Klopp til at blive politiker

Returopgøret bliver spillet på Villarreals hjemmebane, Estadio de la Cerámica, på onsdag i næste uge kl. 21:00. Se opgøret på TV3+ eller Viaplay med optaktsstudie fra kl. 20:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P