Highlights: Ronaldo reddede United – igen

Ronaldo kom endnu en gang på måltavlen, da Manchester United hjemme tog imod Chelsea.

Cristiano Ronaldo scorede endnu en gang for Manchester United da de hjemme tog imod Chelsea på Old Trafford.

Cristiano Ronaldo blev endnu en gang Manchester Uniteds redningsmand, da ‘de røde djævle’ slap afsted med et enkelt point efter at have spillet 1-1 mod Chelsea på Old trafford.

Det var ellers Chelsea, der havde overtaget i både spil og chancer, men alligevel gik de to storklubber til pause efter en målløs første halvleg.

I anden halvleg fortsatte Chelsea med at dominere, og det var derfor også fuldt fortjent, da Marcos Alonso bragte London-klubben i front efter en times spil.

Cristiano Ronaldo var dog ligeglad med, hvad der var fortjent eller ej, da han allerede to minutter senere udlignede til 1-1 med kampens sidste mål.