3F Superligaen

FCK-profil om fravalg: Ingen grund til at være børnefornærmet

Nicolai Boilesen har ikke fået mange spilleminutter i Superligaens Mesterskabsspil. Nu tager han bladet fra munden.

Nicolai Boilesen har ikke set meget til grønsværen på det seneste i FCK
Cheftræner Jess Thorup, Nicolai Boilesen, Lukas Lerager, Rasmus Falk, Denis Vavro og Davit Khocholava efter superligakampen mellem FC København og FC Midtjylland, i Parken i København søndag den 10. april 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

30-årige Nicolai Boilesen er hurtigt gået fra at være en absolut profil i F.C. Københavns defensive linje, men på det seneste har det haltet gevaldigt med spilletid for den tidligere landsholdspiller.

Faktisk er det kun blevet til sporadiske indhop og 25 minutter i benene i Superligaens Mesterskabsspil, og altså ingen startere.

AaB-stjerne vil på landsholdet: Nu skal jeg bare lade fødderne tale!

En bundærgerlig situation, som Boilesen naturligvis ikke er just glad for, selvom han respekterer det. Det fortæller han i et interview med Tipsbladet torsdag.

Læs Boilesens udtalelser efter reklamen.

– Jeg kan jo ikke rende rundt og spille børnefornærmet i otte uger. Det er der ingen, der får noget ud af. Jeg har sagt det, jeg har sagt, og det var min ærlige mening, lyder det således.

Udtalelserne kom efter nederlaget på 3-1 i Silkeborg IF tidligere på måneden, hvor han erklærede sig utilfreds med at blive henvist til bænken.

Sisto er tilbage på FCM-holdet: Se hans reaktion her!

I de seneste kampe er billedet dog ikke ændret, hvorfor Boilesen må se sig bag i køen blandt Jess Thorups udvalgte.

– Træneren har valgt noget andet, så må jeg få det bedste ud af det. Der er fem kampe tilbage, og jeg fokuserer kun på at vinde mesterskabet. Sådan er det, om jeg får nul minutter de sidste fem kampe, eller om jeg spiller alle minutter, slutter han konstaterende.

Thorup har gjort brug af Denis Vavro og Davit Khocholava i midterforsvaret på bekostning af den 30-årige Boilesen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P