Premier League

Eriksens tidligere træner efter rygter: Han ville forbedre Manchester Uniteds midtbane

Den tidligere Tottenham-manager hylder Christian Eriksen og kalder ham for en "vidunderlig" spiller, og mener samtidig, at han ville forbedre Manchester Uniteds midtbane.

Christian Eriksen Manchester United Tottenham.
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Christian Eriksens fremtid er et af de mest omdiskuterede emner forud for sommerens transfervindue, og nu melder hans tidligere træner i Tottenham, Tim Sherwood, sig ind i debatten.

Ifølge football.london, skulle rygter om Christian Eriksens mulige fremtid i Manchester United have fået den tidligere Tottenham-manager til at forholde sig til danskeren. Her skulle han have sagt, at Christian Eriksen ville være en forbedring på Manchester Uniteds midtbane.

Rygterne om Eriksen til Manchester United er opstået på baggrund af, at der angiveligt kommer til at ske en stor udskiftning i truppen denne sommer. Det skyldes blandt andet tilgangen af Erik ten Hag som ny manager, samtidig med en skuffende sæson, og her mener Tim Sherwood altså, at Christian Eriksen meget vel kunne gå hen og blive en del af genopbygning hos Manchester United.

Christian Eriksens imponerende comeback til fodbold og Premier League, har angiveligt medført interesse fra en lang række klubber. Udover Manchester United, er også Tottenham blevet nævnt som det, i de flestes øjne, mest oplagte valg for den danske midtbanekreatør.

– Brentford-fans må knibe sig i armen over, at de har fået en spiller med en sådan kvalitet. Ja, de gav ham muligheden for at vende tilbage til Premier League. Han er sådan en god type. En vidunderlig spiller. En af de bedst skolede spillere, jeg nogensinde har arbejdet sammen med – og en af de mest opsatte.

– Han er et godt eksempel for alle de unge spillere rundt omkring. Han kunne spille for Manchester United og forbedre deres midtbane. Han kunne spille for Tottenham og gøre det samme.

Eriksen afslører: Mere involveret i setuppet end nogensinde før

Tim Sherwood mener desuden, at hvis der opstår kamp om Christian Eriksens underskrift mellem Manchester United og Tottenham, så er det “De røde djævle”, der står stærkest.

– Det eneste, jeg har tænkt mig at sige er, at Christian Eriksen spillede to sæsoner i Inter under Antonio Conte, hvor han kun startede inde i 31 kampe.

– Og jeg tror, at Christian vil spille – Jeg tror, at han nu vil til en klub, hvor han spiller regelmæssigt. Det, tror jeg, han tager med i sine overvejelser. Måske han ender med at være loyal overfor Brentford? Ikke usandsynligt. Det ligger i drengens natur, lyder ordene fra Tim Sherwood, der stod i spidsen for Tottenham i Christian Eriksens første sæson hos klubben fra Nordlondon.

Christian Eriksen nuværende kontrakt med Brentford har udløb til sommer, hvorfor Tottenham, Manchester United og resten bejlerne får muligheden for at hente ham kvit og frit.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P