3F Superligaen

Medie: Formsvage AGF kommer ikke til at bruge offensivt es!

AGF er i gang med noget af en deroute i Superligaen, men på trods af en dårlig formkurve og manglende resultater, vil de ikke gøre brug af deres offensive profil.

Jon Dagur Thorsteinsson kommer ikke til at spille en rolle for kriseramte AGF
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

David Nielsen og AGF har haft et skidt forår i Superligaens Kvalifikationsspil, hvor det har udviklet sig til et regulært nedrykningsspil. Den traditionsrige klub fra Aarhus indtager en foreløbig 10. plads, hvor man kun har formået at vinde én ud af 10 kampe.

Det får dog ifølge Ekstra Bladets oplysninger ikke AGF til at bringe Jon Dagur Thorsteinsson tilbage i truppen, selvom det i den grad virker til at de mangler offensive individualister til at bringe dem tilbage på sporet.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Hele historien bunder i, at Stig Inge Bjørnebye og den sportslige ledelse havde udråbt Jon Dagur Thorsteinsson, som persona non grata på grund af hans kontraktudløb til sommer, hvor AGF og den islandske landsholdsspiller ikke kunne nå til enighed om en ny aftale. Derfor har han altså ikke spillet i en længere periode, selvom han var fast mand på holdkortet i forårets første tre runder.

Episoden nåede sit klimaks, da kantspilleren gik til tasterne på Instagram i starten af april, hvor han takkede af i klubben, selvom han altså først har udløb til juli. Her skrev han følgende:

– Sikke en rejse det har været, tak for alt. Ikke den slutning, jeg havde håbet på, men sådan er fodbold. Det har været en stor fornøjelse at spille for jer. Undskyld for nogle vilde episoder – og held og lykke i fremtiden, lød det fra Thorsteinsson.

AGF-profil er færdig: Det her er slut

Da AGF i går spillede reserveholdskamp var islændingen således heller ikke med i truppen, hvilket sætter en tyk streg under, at Thorsteinsson er fortid i klubben.

På det seneste har David Nielsen gjort brug af den unge kantspiller Adam Daghim, som dog ikke har været kampafgørende på anden vis, end da han så sent som i weekenden gav et uheldigt straffespark væk til OB i overtiden. En forseelse, der resulterede i et nederlag til ‘De Hviie’.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P