Premier League

Saint-Maximin: Alle spillere i verden vil til Newcastle

Newcastle er efter en elendig start på sæsonen i Premier League pludselig i den øverste halvdel, og hvis man skal tro holdets helt store stjerne, så er det bare starten på noget rigtig stort i klubben, der siden oktober har været de facto ejet af den saudiarabiske stat.

Newcastle United Allan Saint-Maximin Premier League
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Newcastle lignede længe et oplagt bud på en af de tre nedrykkere fra Premier League, men i januar vendte det hele for den nyrige klub.

Med en 0-1-sejr over Leeds satte den nordøstengelske klub gang i en stime, som sidenhen kun har budt på tre nederlag i 14 kampe, og det har katapulterede klubben op i den bedste halvdel af Premier League, hvor nedrykningsspøgelset for længst er forsvundet.

Spørger man klubbens helt store stjerne, franske Allan Saint-Maximin, så er det dog kun starten på noget stort for den nyrige klub.

– Det er virkelig spændende. Jeg tror alle spillere i verden vil være en del af det her hold. Vi har stor støtte her, vi ligger i en stor by og vi spiller i en af verdens bedste ligaer. Jeg tror fremtiden for Newcastle bliver rigtig god; Vi er den rigeste klub i Premier League, og jeg er sikker på, at der kommer til at ske mange gode ting, vi skal bare fortsætte og arbejde hårdt, siger Saint-Maximin til Sky Sports.

Efter 14 år som ejer for Newcastle solgte Mike Ashley i oktober klubben til den saudiarabiske investeringsfond PIF, der er ejet af den saudiarabiske stat. Derfor kan man argumentere for, at klubben ikke blot er den rigeste i Premier League, men i hele verden, og nu ligger klubbens fremtidige skæbne netop hos de nye ejere.

– Det hele ligger i hænderne på ejerne, som skal prøve at forbedre holdet, og det er netop det, de gør lige for tiden, og derfor ligger vi som vi gør. Vi skal bare fortsætte, og så vil der ske mange gode ting i Newcastle, lyder det videre fra Saint-Maximin.

Newcastles brasilianere sendte kanariefuglene helt ned i mørket

Newcastles nye ejere viste allerede i vinterens transfervindue, at de har den helt dybe pengepung med til England, da de hentede Kieran Trippier, Bruno Guimarães, Chris Wood, Dan Burn og Matt Targett til den dengang trængte klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P