Europæisk Fodbold

Nær ven til Haaland-familien: Denne klub fører kapløbet

Ifølge en nær ven til Erling Haalands familie, så er det Manchester City, der fører an i kampen om nordmandens underskrift.

Erling Haaland Borussia Dortmund Bundesliga
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix.

Erling Haaland er blandt de mest eftertragtede spillere i verden.

Klubber som Real Madrid, FC Barcelona og Manchester United har alle været sat i forbindelse med den målfarlige nordmand, men ifølge en nær ven af Haaland-familien, så er det en helt anden klub, der løber med Dortmund-spillerens underskrift.

Medie: Her ender Haaland, Mbappé og Lewandowski

Jan Aage Fjørtoft, der selv er tidligere fodboldspiller og blandt andet har spillet i Frankfurt og Rapid Wien, skriver nemlig på sin Twitter-profil, at Manchester City skulle være den klub, der i øjeblikket er det bedste bud på Haalands næste destination til sommer.

Real Madrid skulle dog stadig lure i kulissen ifølge den tidligere norske fodboldspiller, mens Bayern München heller ikke er helt udelukket, selvom det ser svært ud for sydtyskerne.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

FC Barcelona og Manchester United har som sagt tidligere været inde i billedet, men ifølge Mundo Deportivo skulle begge klubber have trukket sig, da den samlede transfersum for Haaland kan ende helt op i 300 millioner euro grundet klausuler og bonuser.

Medier: City vil gøre Haaland til bedst betalte spiller i PL – Se hele top ti her

På trods af at Manchester City fører kapløbet om Haaland, så slår Jan Aage Fjørtoft fast, at Dortmund-angriberen fortsat ikke har truffet en beslutning, men at de kommende uger bliver afgørende for hans valg.

21-årige Erling Haaland har i sin unge alder formået at score 82 mål i 86 kampe for Dortmund, mens det også er blevet til 23 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P