3F Superligaen

Tydeligt skuffet SønderjyskE-profil efter sent nederlag: Den er tung

SønderjyskE tabte fredag aften hjemme mod Vejle Boldklub efter en yderst sen scoring, og Mads Albæk kunne da heller ikke skjule frustrationerne og ærgrelsen efter kampen.

Mads Albæk var tydeligt skuffet efter SønderjyskE tabte hjemme mod Vejle Boldklub.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub scorede kampens enlige mål fem minutter inde i dommerens tillægstid, da de fredag aften gæstede SønderjyskE i Haderslev.

Mens det udløste nærmest euforiske jubelscener i Vejle-lejren, må det have føltes som en af de hårdeste mavepustere i verden for SønderjyskE.

Haderslev-klubbens chancer for overlevelse ser da også noget nær umulige ud efter fredagens nederlag, hvor man som Superligaens absolutte bundprop nu har fem point op til Vejle Boldklub og ni point op til FC Nordsjælland over nedrykningsstregen – med fem kampe igen.

Efter kampen var det da også en slukøret Mads Albæk, der afgav interview til TV 3 Sport, hvori han blev spurgt ind til den overhængende fare for nedrykning.

– Matematisk er det jo ikke sket endnu, men det er klart, det er tungt at tabe på den måde, vi taber på i dag. Den gør av. Vi rammer overliggeren, og et par minutter efter ligger den nede i vores mål. Så der er tung stemning inde i omklædningsrummet.

– Det er lidt svært at evaluere noget lige efter kampen. Ja, lidt ærgerligt, eller, ikke godt nok, at vi lukker et mål ind på en dødbold. ja, de scorer og så fløjter han jo af, siger SønderjyskE’s midtbanegenereal med et dybt suk inden han fortsætter:

– Det er jo marginaler, der gør om det vender den ene eller den anden vej, så på den måde er præstationen hvor den skal være. Men det er klart, at vi hungrer efter sejre, og det er jo ikke nok bare at vinde én kamp. Så den er tung lige nu. Ja, det gør det jo nærmest.. ja, med de resterende kampe er det jo næsten umuligt nu. Det er jo også en kendsgerning, som vi må arbejde ud fra. Men det er tungt her fredag aften at tabe en kamp efter fem minutters tillægstid.

Vanvittigt: Sejrsmål i kampens døende sekunder i bundgyser

Mens SønderjyskE i forrige kamp vandt for første gang i syv måneder hjemme mod AGF, var fredagens sejr Vejle Boldklubs første af slagsen på udebane i denne sæson.

SønderjyskE spiller næste gang hjemme mod OB onsdag den 27. april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P