3F Superligaen

TV-station siger fra: Stopper med at filme pyroteknik og fyrværkeri i Superligaen

Ifølge en markedsledende TV-station skal det være slut med at filme stemningstribunerne i superligakampene, hvis der anvendes fyrværkeri.

TV-stationen Nent stopper med at vise stemningstribunernes pyroteknik og fyrværkeri
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

TV-stationen Nent, som har monopol på rettighederne til at vise superligakampene, ændrer i deres måde at filme kampene på. Fremadrettet vil man ikke filme på de tribuner, hvor fyrværkeri og pyroteknik bliver anvendt.

Det fortæller Benjamin Munk Lund, der er chef for TV3 Sport og Viaplay ifølge B.T. fredag.

– Vi har fået fortalt fra klubberne, at man nogle steder blandt fodboldfans har den opfattelse, at vi hos Viaplay skulle være begejstrede for brug af pyroteknik i forbindelse med fodboldkampe. Intet kunne være mere forkert, konstaterer Benjamin Munk Lund, der er chef for sportsindholdet på TV3 Sport og Viaplay.

Jakob Ankersen om sin tvilling: Her vil jeg gerne spille med ham igen!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

TV3-chefen understreger, at man er stærkt imod pyroteknik, som både er ulovligt og farligt. Derfor vil man nu lægge klar afstand til det.

– Og for at der ikke skal være skyggen af tvivl om, hvor vi står i dette spørgsmål, så har vi nu truffet den meget enkle beslutning, at vi ikke kommer til at vise billeder af pyroteknik, når dette måtte blive anvendt af fans i et forsøg på at skabe stemning til kampe i Superligaen, slutter Benjamin Munk Lund.

FCK-profil: Nu skal vi holde fast

TV3-chefen har endvidere bedyret over for sine fodboldkommentatorer, at pyroteknikken og fyrværkeriet ikke skal hyldes, men snarere ses ned på som en farlig aktivitet.

Det nye tiltag med at filme væk fra pyro- og fyrværkeriscener bliver effektueret fra dags dato.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P