Europæisk Fodbold

Tidligere norsk stjerneangriber anklaget for skattefusk

Den tidligere norske angriber, John Carew, er blevet tiltalt for at have begået skattesnyd over en fireårig periode.

John Carew er tiltalt for grov skattefusk
Foto: Darren Staples/Reuters/Ritzau Scanpix

42-årige John Carew var en gedigen målscore i sin aktive karriere, men nu er nordmanden blevet tiltalt for at sjuske med skattekronerne – og score lidt for meget profit.

Det er den norske skattekommission Økokrim, der har anklaget Carew for grov skattefusk.

– Der er tale om en alvorlig sag, fordi det drejer sig om skatteunddragelse over mange år af et betydeligt beløb, lyder det således fra statsadvokaten Marianne Bender.

Campo.dk Ligaen: Råd til 10. runde af Super Manager Forår 2022

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Der er angiveligt tale om skattesnyd for hele 5,4 millioner norske kroner, der svarer til cirka 4,1 million danske kroner. Et beløb og en økonomisk uagtsomhed, som Carew blankt indrømmer, han ikke vidste noget til.

– Jeg ved nok mere om fodbold og ejendomsinvesteringer end om kompleks skattelovgivning for folk, der bor i udlandet, siger han.

Jakob Ankersen om sin tvilling: Her vil jeg gerne spille med ham igen!

Det ændrer dog ikke på, at den tidligere lange norske bomber vil gøre sit for at få styr på skattesagen hurtigst muligt.

– Jeg har hele livet været optaget af, hvad der er rigtigt og forkert. Hvis jeg har gjort noget galt, har jeg altid rådet bod på det. Det ønsker jeg også at gøre denne gang, afslutter han nøgternt.

John Carew har optrådt 91 gange for det norske landshold, mens han på klubplan repræsenterede klubber som Valencia, Lyon, Roma, Aston Villa, West Ham og Rosenborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P