3F Superligaen

Har været i klubben siden han var 12: Vemodigt farvel

Jens Jakob Thomasen har været i OB siden han var 12 år gammel, men til sommer er det slut.

Jens Jakob Thomasen forlader OB.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

OB kunne tidligere fredag bekræfte, at man ikke forlænger kontrakten med hele fire spillere, når de har udløb til sommer.

– Jeg har i løbet af ugen haft samtaler med de spillere, som ikke får tilbudt forlængelse af deres kontrakter, der udløber. Det er ikke en nem beslutning, men jeg håber, det vil være med til at udvikle klubben – og spillerne der nu tager afsted, var blandt andet ordene fra fodbolddirektør i OB, Björn Wesström, i den pressemeddelse, som klubben sendte ud.

En af de omtalte spillere er OB-anfører Jens Jakob Thomasen, men selvom det i udtalelsen fra Björn Wesström kunne tyde på, at det var OB’s beslutning ikke at forlænge kontrakten med spillerne, så er det altså ikke tilfældet for anføreren hos ‘de stribede’.

Han bekræfter således i et interview med campo.dk, at det har været planen i lang tid – og efter eget ønske.

– Der blev jo lavet den aftale med Jesper Hansen (tidligere sportsdirektør i OB,red.), at den kontrakt, jeg løber på nu, skulle være den sidste. Derfor er det ikke nogen overraskelse for mig, og vi følger sådan set blot den plan, som jeg havde lagt med mine agenter og sådan set også Jesper Hansen på det tidspunkt, siger den 25-årige midtbanegeneral inden han fortsætter:

– Når vi allerede dengang sagde, at det var med det for øje, at der skulle komme en ny udfordring på et tidspunkt, så er det jo helt oplagt, at der ikke forlænges, så jeg kan komme ud og prøve den nye udfordring, som jeg jo også hungrer efter.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Selvom det er Jens Jakob Thomasen selv, der ønsker at prøve kræfter med en ny udfordring, er det langt fra en dans på roser, når han til sommer forlader klubben.

– Jeg har vel været i Superligatruppen i syv år, og jeg har været i klubben siden jeg var 12. Så det er også vemodigt, at det pludseligt nærmer sig enden.

Officielt: Fire spillere forlader OB til sommer

At det nu er blevet hamret fast med syvtommersøm, at Jens Jakob Thomasen forlader OB til sommer, er ikke ensbetydende med, at han kommer til at slække på indsatsen i resten af sæsonen.

– Jeg er meget motiveret for at afslutte kapitlet i OB på bedst mulig vis. Det er min absolut eneste motivation; at gøre det så godt som muligt, og efterlade OB et godt sted. Og hvis man kunne lave noget sjovt i pokalen, så ville det selvfølgelig være et kæmpe højdepunkt.

Jens Jakob Thomasen står noteret for 185 kampe for den fynske traditionsklub. Her er det blevet til 12 mål og 16 assists fra positionen på den centrale midtbane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P