Premier League

Ingen retur til Brøndby i denne omgang – Pukki bliver i Norwich

Norwcih City balancerer i den grad på kanten af en nedrykning fra Premier League, men nu har klubben alligevel forlænget kontrakten med tre at klubbens store profiler.

Teemu Pukki forlænger i Norwich
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var formentlig mange Brøndby-fans, der allerede var begyndt at slikke sig om munden.

Brøndbys tidligere finske angriber, Teemu Pukki, havde nemlig kontraktudløb i engelske Norwich til sommer, og dermed kunne de forsvarende danske mestre principielt have hentet ham tilbage for samme beløb, som de i sin tid fik for ham – nul kroner.

Sådan kommer det dog ikke til at gå, i hvert fald ikke i denne omgang, for Norwich har nemlig aktiveret en étårig forlængelse i Pukkis kontrakt, der holder ham i klubben, selv hvis de skulle rykke ud af Premier League.

Foruden Pukki har Norwich også aktiveret kontraktforlængelser med Todd Cantwell og Matthew Dennis. Cantwell er lige nu på udlån til Bournemouth, der trods kontraktforlængelsen i Norwich fastholder en købsoption på Cantwell denne sommer.

Norwich har med seks kampe tilbage af sæsonen syv point op til Everton på den rigtige side af nedrykningsstregen, men Everton har en kamp mere end Norwich.

Dermed lugter det af endnu en nedrykning for Norwich, ligesom det var tilfældet i 19/20-sæsonen.

Teemu Pukki om mulig Brøndby-retur: Hvorfor ikke?

I sine snart fire år i klubben har 32-årige Teemu Pukki været med til at vinde The Championship og dermed rykke op i Premier League to gange, og noget kunne altså tyde på, at han får muligheden for at lave et vaskeægte oprykningshattrick næste sæson.

Teemu Pukki har i 161 kampe for Norwich scoret 77 mål. I sin tid i Brøndby scorede han 72 mål i 164 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P