Premier League

Newcastle-profil sætter kritikerne på plads: Vi bliver ligeså stor som denne klub

Jonjo Shelvey er ikke bange for at sætte baren højt i forhold til Newcastles fremtidige størrelse.

Newcastle Premier League PSG Manchester City
Soccer Football - Premier League - Newcastle United v Leicester City - St James' Park, Newcastle, Britain - April 17, 2022 Newcastle United fans celebrate after the match REUTERS/Scott Heppell EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

I efteråret kunne Newcastle oplyse, at klubben blev opkøbt af nye saudiarabiske ejere.

Saudi Arabia Public Investment Fund trådte ind og med et snuptag nedrykningstruede Newcastles administrerende sæder pludselig besat af verdens rigeste ejere af en fodboldklub.

Medier: City vil gøre Haaland til bedst betalte spiller i PL – Se hele top ti her

Det blev hurtigt en realitet i det efterfølgende transfervindue. Klubben hentede først Kieran Trippier, som den første store signing og sidenhen, stødte profiler som Joe Willick, Bruno Guimarães og Chris Wood også til i truppen.

Manchester City blev symbolet på en lignende model, der siden 2008 har haft stor succes med en pengetank, der nærmest har virket bundløs – Og ifølge Newcastle-profilen Jonjo Shelvey er der udsigt til at gå samme vej.

– Denne her klub er kæmpestor. Jeg snakker PSG og Manchester City’s størrelse. Det kommer til at tage tid, og det er en opbygningsproces, men Newcastle kan gå hele vejen til toppen, siger Shelvey til Goal og uddyber hans egen rolle i udviklingen.

Medie: Aftalen er på plads med ny Manchester United-manager

– Vi skal bare have tålmodighed. Jeg vil bare gerne være en del af processen. Jeg vil gerne vise klubben, at jeg har et par år mere i mig.

Sæsonens resultater peger også på, at Newcastle er på vej frem. Siden den Saudi-arabiske overtagelse, er den nordlige engelske klub gået fra nedrykningspladserne i Premier League til at have 12 point ned til stregen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P